Winalite Europe» България Winalite Bulgaria» За компанията Winalite»

Новини Winalite Bulgaria | Компания Winalite | Мисия на компанията | Сертификати и дипломи на Winalite | Ръководителят на компанията WINALITE

Дружество WINALITE

От китайския пазар, излезе на световния пазар, само за шест месеца, завоюва пазар в повече от 50 страни и региони!  Сега има над 600 000 бизнес партньори....  
Мит или реалност?
Просто: факт ...

Winalite - компания, която специализира в изследвания и производство на стоки, които са предназначени за опазване  здравето на гениталните органи на жени и децаWinalite - компания, която специализира в изследвания и производство на стоки, които са предназначени за опазване  здравето на гениталните органи на жени и деца. Фирмата разполага със собствени производствени мощности, стандартизирана фабрика с площ от 100 000 квадратни метра и повече от 60 автоматични машини за обработка на суровини и производство на дамски превръзки. Произвежда на година повече от 3 млрд. продукти и заема първо място за производството на този вид стоки, както в Китай така и в чужбина.

При строго спазване на стандартите на международната система за управление на качеството през 2000 г., Winalite получава сертификат MKS9001 (IS09001), лиценз по Международната система за управление на качеството 2000. Благодарение на работата на специалистите с висока квалификация, дружеството е извършило реален пробив в изучаването и прилагането на анионовите изделия. Те бяха първите такива,използувани при производството на дамски превръзки и получиха много национални патенти.

Серията анионови хигиенни средства означават «Любяща луна» и се препоръчват като високо-технологични продукти на световната асоциация на традиционната китайска медицинаСерията анионови хигиенни средства означават «Любяща луна» и се препоръчват като високо-технологични продукти на световната асоциация на традиционната китайска медицина,а добре известният в Китай център за оценка на продукцията, нарече серията «главният нов козметичен бранд на Китай". Качествени продукти и известна марка - това е основата за по-нататъшно устойчиво развитие на бизнеса. Благодарение на дейностите за разширяване на пазара и търсенето на нови перспективи за развитие, Winalite се превърна в един от лидерите на вътрешния пазар, като същевременно продължава да се засилва нейната конкурентно способност. В последно време активно се работи по международни проекти за производството на сложни съоръжения за комплексно оборудване. Към днешна дата от Winalite са проучени пазарите на страните от Югоизточна Азия, Южна Америка и Европа. Чуждестранните партньори приветстват идеята за интернационализация на производството.
 

Президент и основател на Winalite (преведено от китайски – сияйна луна), г-н Чен Хуайде - произлиза от старо китайско семейство. Той завършва китайски университет и получава научна степен (MA) по бизнес и мениджмънт от университета в Хонг Конг. Още като студент, той заработва първия си милион долара.

През 1989 г. Чен Хуайде завършва университета и започва самостоятелен бизнес. Към днешна дата, империята Winalite включва 24 дъщерни дружества:циментов завод, фабрика за производство на шапки, облекла за артисти и спортисти, строителни фирми, транспорт, предприятия за производство на хигиенни продукти. Фирмата е в 500-те най-големи компании в света. В медиите е наречена "неустоимата буря”, толкова силно и бързо се развива тя. Компанията има акции на Нюйоркската фондова борса.


Каним регионални представители

Компания WinaLite кани за сътрудничество дистрибутори и регионални представители!

Това уникално предложение Ви разкрива широки възможности за развитие!

• Каним за сътрудничество!
• Опитни продавачи
• регионални партньори
• активни хора, желаещи да работят и се развиват с WinaLite!

Love Moon (anions) Winalite

Дамки превръзки «Love Moon»

Купи аниони дамски превръзки в България Анионови Love Moon Winalite Bulgaria 


В«ARTi digital designВ»

Яндекс.Метрика

 

WINALITE Com, China, Russia, USA, Canada, UK, DE, India, Africa   winalite-web@hotmail.com

Pads, anion sanitary napkin, love moon winalite, lovemoon

cheap Bred 11s cheap blue 11s cheap jordan 11s cheap air jordan shoes cheap jordan XI cheap retro jordan 11s cheap jordan shoes