Enter back office distributor Winalite company Anion Saitary napkin Love Moon

 
Winalite Europe» WINALITE Ελλάδα» Εταιρία WINALITE»

Στην Ελλάδα ανοίγει μια καινούρια δικτυακή εταιρία Winalite | Εταιρία WINALITE | Εταιρική Αποστολή | Τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας | Πιστοποιητικά και τα αξιότιμα πιστοποιητικά της Winalite Company | Ο Πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρίας Winalite | Αντί -πρόεδρος Χου Τσζιν

Εταιρική Αποστολή

Καλώντας  επαγγελματίες  και ανώτατα διοικητικά στελέχη σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας  τα νεώτερα επιτεύγματα των τεχνολογιών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και Διαδικτύο,  θα κάνουμε τη Winalite κορυφαίο σήμα και μια  από τις  500 μεγαλύτερες διεθνές εταιρίες.

Το προηγούμενο έτος ο Πρόεδρος της εταιρίας Winalite πρόσφερε στη κυβέρνησε της Κίνας 40 αυτοκίνητα των πρώτων βοηθειών, που εξοπλίστηκαν ειδικά για την απόδοση πρώτης βοηθείας στις γυναίκες. Με τα χρήματά του κατασκευάσανε μερικά σχολεία στις φτωχότερες περιοχές της Κίνας. Ο κ. Τσεν ΧουεΝτε είναι αξιότιμος πολίτης: της Νέας Υόρκης (Οκτώβριος 1997), Χουαν –Τσοί (Αύγουστος 1996), ανταμείβεται με τις πολλαπλάσιες κυβερνητικές ανταμοιβές, είναι επίσης πρόεδρος GuangDong and Guangzhou Track & Field Association. Επίσης είναι πρόεδρος της Ένωσης του Ποδοσφαίρου της Επαρχίας του Χουαντουν, της Ένωσης του Γκολφ και της Ένωσης Αερόμπικ.

Στην ιδέα αυτής της επιχείρησης ο κ. Τσεν ΧουεΝτε ήλθε μετά από την τραγωδία στην οικογένεια του. Μερικά χρόνια πριν λόγω καθυστερημένης διάγνωσης των γυναικολογικών προβλημάτων έχασε ξαφνικά τη μητέρα του. Ο κ. Τσεν ΧουεΝτε πολύ έντονα επέζησε αυτή τη τραγωδία και αποφάσισε να διευθύνει τη εμπειρία του επιχειρηματία και ατόμου για την λύση αυτού του προβλήματος. Δόθηκαν χρήματα και έγιναν έρευνες αγοράς για το αντικείμενο  ελπιδοφόρας λύσης αυτού του προβλήματος. Ήτανε απαραίτητη τεχνολογία, πια θα αφαιρούσε την πλειοψηφία των λόγων για τα γυναικολογικά προβλήματα στις γυναίκες, προσφέροντας φροντίδα για την υγεία τους εύκολα και ευχάριστα. Και αυτή η τεχνολογία  βρίσκεται, κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και παρουσιάζεται στην αγορά αρχές του 2007.

Στις 29 Ιανουαρίου 2007, στην εταιρία Winalite εμφανίζεται άλλη μια επιχείρηση, που παράγει σερβιέτα, η οποία κατέχει τη θεραπευτική επίδραση με μοναδικές χαρακτηριστικές. Η παραγωγή έχει το Παγκόσμιο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, δεν υπάρχει κανένα ανάλογο μιας παρόμοιας ποιότητας και με τόσο εντυπωσιακά μοναδικά χαρακτηριστικά στην αγορά! Το προϊών παράγεται με ονομασία "Love Moon" - το φεγγάρι αγάπης.

Το ενδιαφέρον για τις θεραπευτικές και υγιεινές ιδιότητες των ανιόντων αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια  σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από τα πολλά έτη λεπτομερούς πειραμάτων οι εμπειρογνώμονες της OOO “Shen Zhen Winalite Technology” δημιούργησαν μοναδική θεραπευτική σερβιέτα με προληπτικές λειτουργίες. Βελτιώνοντας συνηθισμένες σερβιέτες και τοποθετώντας μέσα τους ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογίας ιονιστές, λάβαμε Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για την παραγωγή αυτού του είδος προϊόντων. Το ανιονικό τσιπ στη σερβιέτα "Love Moon"  προσφέρει  5800 ανιόντα σε 1 κυβικό εκατοστόμετρο ,αφαιρεί αποτελεσματικά τις αιτίες των φλεγμονών του βλεννογόνου του κόλπου, και αποτρέπει επίσης τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων που προκαλούν φλεγμονές. Σχεδόν όλες οι γυναικείες ασθένειες προκαλούνται από τα βακτηρίδια της κλάσης Anaerolinea.

Η χρήση της σερβιέτας "Love Moon" συμβάλλει στη βελτίωση μεταβολισμού και της εσωτερικής έκκρισης, ενίσχυσε ανοσίας, ρύθμιση πίεσης , εξοντώνει τα βακτηρίδια, μειώνει της φλεγμονές, απομακρύνει δυσάρεστες μυρωδιές και ξεκουράζει. Σερβιέτα "Anion Love Moon " είναι αναντικατάστατος βοηθός στη φροντίδα  προσωπικής υγιεινής για κάθε γυναίκα.

Για τη πώληση προϊόντων "Love Moon " επιλέξανε δικτυακό μέθοδο.

Πληροφορίες: ετήσιος στον κόσμο οι πωλήσεις της σερβιέτας φτάνουν πάνω από 400.000.000.000 δολάρια. Μόνο στην Κίνα υπάρχουν 10 εργοστάσια παραγωγής σερβιέτας. Ετήσια πώληση  παραγωγής τους φτάνει το ποσό 120 δισεκατομμύρια yuan.В«ARTi digital designВ»

Яндекс.Метрика

 

WINALITE Com, China, Russia, USA, Canada, UK, DE, India, Africa   winalite-web@hotmail.com

Pads, anion sanitary napkin, love moon winalite, lovemoon

cheap Bred 11s cheap blue 11s cheap jordan 11s cheap air jordan shoes cheap jordan XI cheap retro jordan 11s cheap jordan shoes